body.logged-in .hide-for-logged-in { display: none !important; }
body:not(.logged-in) .hide-for-logged-out { display: none !important; }

چیدمان کوله پشتی کوهنوردی | دسترسی سریع به وسایل

چیدمان کوله پشتی کوهنوردی دسترسی سریع

برای یه کوهنوردی لذت‌بخش و امن در اولین قدم باید با چیدمان کوله پشتی کوهنوردی آشنا بشی و اون رو کامل انجام بدی. چه قصد سفر و کوهنوردی یک روزه داری و چه به دنبال ماجراجویی طولانی‌مدت هستی، نیاز به یه کوله پشتی مناسب و لوازم ضروری کوهنوردی داری؛ اما اگر این لوازم رو به‌طور صحیح جمع‌آوری یا چیدمان نکنی، حتی اگر بهترین لوازم رو داشته باشی، کوهنوردی راحتی نداری و احتمالا بیشتر خسته میشی تا سرحال. اگه دوست دارید با نحوه چیدمان کوله آشنا بشی با این مقاله از مجله مونوپی همراه باشید.

فهرست مطالب

نحوه چیدمان کوله پشتی کوهنوردی

کوهنوردی به همون اندازه که لذت‌بخشه باید کارآمد، سریع و مطمئن هم باشه. برای کوهنوردی بهتره از کوله پشتی‌ای استفاده کنی که اندازه مناسب داشته باشه، یعنی نه خیلی کوچیک باشه و نه خیلی بزرگ. چیدمان کوله پشتی کوهنوردی به تفاوت‌های منطقه‌ای و جغرافیایی هم بستگی داره، پس باید اطلاعات کافی از منطقه‌ای که برای کوهنوردی می‌ری، داشته باشی.

مقاله پیشنهادی: لباس مناسب کوهنوردی | مقایسه لباس کوهنوردی در فصل زمستان و تابستان

کدوم وسایل رو بسته‌بندی کنیم؟

به‌طورکلی لوازم سنگین‌تر رو نزدیک بدن خودت قرار بده و مطمئن شو که این اقلام دارای لبه‌های تیز و خطرناک نباشه که به بدنت آسیب وارد کنه. لوازمی رو که کوچک‌تر هستن یا به دفعات بیشتری استفاده می‌شن یا در مواقع اضطراری باید ازشون استفاده کنی، توی قسمت بالایی کوله قرار بده تا دسترسی بهشون راحت‌تر و سریع‌تر بشه.

کدام وسایل رو اول بسته‌بندی کنم؟

وسایلی که اول باید بسته بندی کنیم چیدمان کوله پشتی کوهنوردی

توی قسمت پایینی کوله پشتی لوازم حجیم و نرم مثل کیسه خواب، لباس اضافی و موارد این‌چنینی رو قرار بده. البته طبیعتا حواست به این نکته هست که لوازمی که داخل کوله‌ پشتی می‌ذاری باید مناسب با زمانی که در طبیعت هستی، باشه.

کدام وسایل رو در قسمت میانی قرار بدم؟

لوازم سنگین‌تر مثل چادر، اجاق گاز، مواد غذایی و… رو باید در قسمت میانی قرار بدی؛ اما حواست باشه که این وسایل رو جوری بچینی که لبه‌های تیزشون از کوله بیرون نزنه و نتونه به پشتت آسیب وارد کنه یا باعث آزارت بشه.

مقاله پیشنهادی: آموزش اصول گام برداری در کوهنوردی در مسیرهای مختلف

کدام وسایل رو در قسمت بالایی بسته‌بندی کنم؟

کدام وسایل رو در قسمت بالایی دسته بندی کنم؟ چیدمان کوله پشتی کوهنوردی

موقع چیدمان کوله پشتی کوهنوردی، تجهیزات کوچک و لوازمی که موقع کوهنوردی، به دفعات زیاد ازشون استفاده می‌کنی، مثل نقشه، قطب‌نما، جی‌پی‌اس، عینک آفتابی، کلاه، کمک‌های اولیه و… رو توی قسمت بالایی بذار. کت بارانی یا طناب‌های بانجی رو هم می‌تونی تو قسمت بیرونی کوله جا بدی.

جعبه کمک‌های اولیه رو فراموش نکنید.

اینکه سفر یا کوهنوردی شما چند ساعته یا چند روزه باشه، فرقی نمی‌کنه؛ در هر صورت باید یه جعبه کمک‌های اولیه همراه داشته باشی. پس در چیدمان کوله پشتی کوهنوردی خودت حتما جایی برای جعبه کمک‌های اولیه در نظر داشته باش.

کاربرد جیب‌ و بندهای کوله‌ پشتی کوهنوردی

اغلب کوله پشتی‌های کوهنوردی چندین جیب در کنار، جلو و روی کمربندها دارن و دارای بندهای خیلی مهم و کاربردی هم هستن.

جیب‌های روی کمربند و بند شانه

کوله پشتی کوهنوردی شما قطعا یه بند در قسمت پایینی داره که مثل کمربند به دور کمر شما بسته می‌شه تا کوله رو فیکس نگه داره. از جیب‌هایی که روی این بند قرار داره برای لوازمی مثل شکلات، تلفن همراه، جی‌پی‌اس، دوربین، عینک آفتابی، آب و موارد این چنینی استفاده کن که بتونی بدون نیاز به درآوردن و باز کردن کوله پشتی بهشون دسترسی داشته باشی.

جیب‌های بالایی

جیب های بالایی در چیدمان کوله پشتی کوهنوردی

موقع چیدمان کوله پشتی کوهنوردی، لوازم شکننده مثل عینک آفتابی، دستکش، پول و… رو توی جیب‌های بالایی کوله‌پشتی‌ت بذار.

اگه دوست داری کوهنوردی رو شروع کنی اما کوله پشتی نداری؛ حتما سری به قسمت کوهنوردی نیازمندی مونوپی بزن.

مقاله پیشنهادی: اهمیت تنفس صحیح در کوهنوردی

بندهای روی سینه

بعضی از کوله پشتی‌های کوهنوردی علاوه ‌بر بند کمربندی، توی قسمت سینه هم دارای بند هستن که با بستن اون‌ها کوله پشتی درست و محکم روی دوش شما قرار می‌گیره و موقع بالا رفتن تکون نمی‌خوره. این‌طوری بالا رفتن براتون ساده‌تر میشه.

یه کوله پشتی کوهنوردی استاندارد دارای بندهای مختلف و متعددیه که به حفظ تعادلت کمک بزرگی می‌کنه؛ پس مطمئن شو که همه بندها رو محکم بستی و بعد شروع به بالا رفتن کن. موقع چیدمان کوله پشتی کوهنوردی کیسه زباله رو فراموش نکن و با طبیعت دوستانه رفتار کن.

اگه دوست داری کوهنوردی رو اصولی یاد بگیرید؛ می‌تونید با کلاس‌های آموزشی مدرسه کوهنوردی مونوپی همراه بشید. ممنون که تا انتهای مقاله با مونوپی همراه بودید. خوشحال میشیم تجربه خودتون رو در مورد چیدن وسایل داخل کوله پشتی کوهنوردی با ما به اشتراک بذارید.

Monoppy

مدرسه مونوپی

اگر دوست دارید دوچرخه سواری، دویدن و کوهنوردی را در کنار مربیان باتجربه و همراهان باانگیزه شروع کنید، کلاس‌های مدرسه مونوپی، انتخاب فوق‌العاده‌ای برای شما خواهد بود. برای مشاهده اطلاعات بیشتر، به مدرسه مونوپی مراجعه کنید.

Monoppy

چالش و مسابقه

مونوپی علاوه بر برگزاری کلاس در قسمت مدرسه مونوپی با کمک اساتید حرفه ای، چالش ها و مسابقاتی رو در زمینه های مختلف برگزار می کنه که همه ی دوستداران ورزش و مسابقه در سراسر ایران میتونن توی این چالش ها و مسابقات شرکت کنند. اگه شما هم دوست دارید خودتون رو به چالش بکشید حتما سری به قسمت چالش و مسابقه مونوپی بزنید.

Monoppy مونوپی

نیازمندی مونوپی

مونوپی، پلتفرم برگزاری چالش و مسابقه با هدف فرهنگسازی در ورزش و حفظ محیط زیسته. در راستای تحقق این هدف شما میتونید کالاهایی که بهشون احتیاج ندارید رو در قسمت نیازمندی مونوپی به فروش برسونید و یا رایگان به دست کسی که میخوادش، برسونید. برای خرید و فروش کالای نو و دست دوم در حوزه ورزش، سلامتی و سفر و کمپینگ وارد  لینک زیر بشید.

سفر و گردشگری

اگه دوست دارید همراه مونوپی مهارت‌های طبیعت‌‌گردی رو آموزش ببینید، دور دنیا سفر کنید، سفرهای ورزشی آبی تجربه کنید و… حتما از طریق لینک زیر سری به قسمت سفر و گردشگری مونوپی بزنید.

Monoppy

مدرسه مونوپی

مونوپی در مدرسه ورزشی خودش، از اساتید حرفه‌ای کمک گرفته و دویدن را در کنار انجام فعالیت‌های اجتماعی، به شکل استاندارد آموزش می‌دهد. اگر شما هم دوست دارید که در کنار تعاملات اجتماعی، در دوره‌های حرفه‌ای و اصولیِ دویدن شرکت کنید، برای اطلاعات بیشتر حتماً سری به مدرسه مونوپی بزنید.

Monoppy

چالش و مسابقه

مونوپی علاوه بر برگزاری کلاس های دویدن در قسمت مدرسه مونوپی با کمک اساتید حرفه ای، چالش ها و مسابقاتی رو در زمینه های مختلف برگزار می کنه که همه ی دوستداران ورزش و مسابقه در سراسر ایران میتونن توی این چالش ها و مسابقات شرکت کنند. اگه شما هم دوست دارید خودتون رو در دویدن به چالش بکشید حتما سری به قسمت چالش و مسابقه مونوپی بزنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

قوانین کسب جایزه در مونوپی

واحد ارزش مدرسه مونوپی ، مونوجم MonoGem نام دارد که در کلاس ها و برنامه ها با روش های زیر می توانید بدست آورید، تا بتوانید ار جوایز استفاده کنید.

لینک دعوت شما برای ارسال به هم کلاسی

instagram Reel
instagram Post
instagram Story
[gravityform id="1" title="true"]

پیشنهاد مونوپی (روز 12)

کتاب صوتی و نوشتاری

90% تخفیف با کد : monoppy تا پایان بهار 1401

فیلم

تماشای رایگان تا پایان فروردین

کوه پیمایی (روز 11)

کوه پیمایی

چالش پیاده روی تا دویدن (روز 10)

پیاده روی (افراد مبتدی)

دویدن (افراد متوسط تا پیشرفته)

دوچرخه سواری یا بدنسازی (روز 9)

دوچرخه سواری (انفرادی)

بدنسازی (برای کسانی که دوچرخه ندارند)

چالش پیاده روی تا دویدن (روز 7)

پیاده روی (افراد مبتدی)

دویدن (افراد متوسط تا پیشرفته)

دوچرخه سواری یا بدنسازی (روز 6)

دوچرخه سواری (انفرادی)

بدنسازی (برای کسانی که دوچرخه ندارند)

چالش پیاده روی تا دویدن (روز 4)

پیاده روی (افراد مبتدی)

دویدن (افراد متوسط تا پیشرفته)

دوچرخه سواری یا بدنسازی (روز دوم)

دوچرخه سواری (گروهی)

بدنسازی (برای کسانی که دوچرخه ندارند)

چالش پیاده روی تا دویدن (روز اول)

پیاده روی (افراد مبتدی)

دویدن (افراد متوسط تا پیشرفته)

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟