body.logged-in .hide-for-logged-in { display: none !important; }
body:not(.logged-in) .hide-for-logged-out { display: none !important; }

معرفی معایب دوچرخه برقی؛ چیزهایی که در سال 2023 باید بدونی!

این روزها دوچرخه‌های برقی، به‌خاطر مزایای باارزشی که دارن، حسابی روی بورس هستن. این دوچرخه‌ها به انتخاب اول مردم شهرهای پیشرفته، بزرگ و شلوغ تبدیل شدن. حالا که همه‌جا حرف از این دوچرخه‌هاست و همه در مورد اون صحبت می‌کنن، پس بیایین ما هم این دوچرخه‌ها رو بهتر بشناسیم.

برای این کار، امروز می‌خوایم در مورد معایب دوچرخه برقی حرف بزنیم و ببینیم با وجود نقص‌هایی که داره، باز هم ارزش خرید داره یا نه؟ اگه شما هم قصد خرید دوچرخه‌های برقی رو دارین، این مقاله حتما به کارتون میاد؛ پس در ادامه حتما با مونوپی همراه باشین.

فهرست مطالب

معایب دوچرخه برقی؛ چند عیب بزرگ که نباید فراموش کنین!

دوچرخه برقی در کنار همه خوبی‌هاش، چندتا عیب بزرگ هم داره؛ ما به شما توصیه می‌کنیم اگه قصد خرید دوچرخه برقی رو دارین، درمورد معایب دوچرخه برقی بیشتر فکر کنین!

عمر باتری دوچرخه‌های برقی نسبتا کمه!

معایب باتری دوچرخه برقی

وقتی در مورد عمر باتری صحبت می‌کنیم، منظورمون فقط عمر باتری بعد از هر سواری نیست. این مشکل رو خیلی راحت می‌شه با شارژ کردن باتری برطرف کرد. مشکل اصلی ما، عمر خود باتریه. متاسفانه عمر باتری‌های دوچرخه برقی کوتاهه و بعد از چند وقت سواری، باید به فکر خریدن یه باتری نو باشین!

دوچرخه‌های برقی، بدجوری به جیب ما فشار میارن!

 وقتی از معایب دوچرخه برقی حرف می‌زنیم، نباید قیمت بالای اون رو فراموش کنیم. قیمت دوچرخه‌های برقی رو به هیچ وجه نمی‌شه با دوچرخه‌های معمولی مقایسه کرد! اگه قصد مقایسه قیمت دوچرخه برقی رو دارین، بهتره اون رو با یه اسکوتر یا موتورسیکلت مقایسه کنین! بله، درست شنیدین! گاهی‌اوقات برای خرید دوچرخه‌برقی باید به‌اندازه خرید یه موتورسیکلت هزینه کنین. بالابودن قیمت این دوچرخه‌ها، یکی از معایب بزرگ اونه؛ چراکه شاید همه‌ی افراد جامعه توانایی خرید اون رو نداشته باشن.

چالش مجازی دوچرخه سواری

چالش دوچرخه سواری | 200 کلیومتر در 4 هفته

  • ویدیو های اختصاصی آموزشی با موضوعات:
    آموزش اصولی دوچرخه سواری و رکاب زنی
    آموزش پنچر گیری
    سایز دوچرخه
    نحوه انتخاب دوچرخه مناسب
    تنظیم زین و تعویض دنده
  • سه روز در هفته تمرین عملی رکاب زدن

برای شارژکردن باتری دورچرخه‌های برقی، به صبر زیادی نیاز داریم!

یکی دیگه از معایب دوچرخه برقی، اینه که زمان شارژ باتری اون طولانیه! البته این مشکل، توی مدل‌های مختلف دوچرخه می‌تونه متفاوت باشه! اما اکثر دوچرخه‌های برقی برای شارژ کامل به حداقل 4 الی 6 ساعت نیاز دارن!

دوچرخه‌های برقی زیادی سنگینند!

معایب وزن دوچرخه برقی

اگه حتی یه بار هم سوار دوچرخه برقی شده باشین، احتمالا شما هم با ما موافقین که این دوچرخه‌ها بیش‌ازحد سنگین هستن. البته این سنگین‌بودن همون‌طور که یه عیب هست، می‌تونه یه مزیت هم باشه و توی جاده‌ها و زمین‌های شیب‌دار به کمک شما بیاد.
سازنده‌های دوچرخه‌های برقی، این روزها دارن روی حل این مشکل از طریق دور روش زیر کار می‌کنن.

  • جایگزینی باتری‌های قدیمی با باتری‌های لیتیوم یونی سبک‌وزن
  • استفاده از مواد مقاوم اما سبک‌تر در بدنه دوچرخه

با دوچرخه‌های برقی نمی‌شه مسیرهای طولانی رو رکاب زد!

معایب مسیر طولانی دوچرخه برقی

یکی دیگه از معایب دوچرخه برقی، برد کم اون تو سواریه. شما با اکثر دوچرخه‌های برقی فقط می‌تونین تا 48 کیلومتر سواری کنین و بعد از اون برای ادامه مسیر باید به دوچرخه‌تون یه استراحت مفصل بدین و باتری اون رو کامل شارژ کنین. البته ضرب‌المثل هر چقدر پول بدی همون‌قدر هم آش می‌خوری، اینجا هم صادقه و خب طبیعتا اگه سراغ دوچرخه‌های گرون‌تر برین، می‌تونین مسافت‌های طولانی‌تری رو با اون طی کنین!

دوچرخه‌های برقی هزینه تعمیر و نگه‌داری بالایی دارن!

هزینه تعمیر و نگه‌داری بالا هم، می‌تونه یکی دیگه از معایب دوچرخه برقی باشه. موقع سواری ممکنه موتور یا باتری دوچرخه آسیب ببینن، یا برای صفحه LCD اون مشکلی پیش بیاد و خب درست‌کردن همه‌ی این‌ها هزینه زیادی داره. علاوه‌بر اون، اگه توی سفر و جاده باشین، ممکنه نتونین به‌راحتی یه تعمیرکار خوب که با این دوچرخه‌ها آشنا باشه، پیدا کنین!

دوچرخه‌های برقی کالری‌سوزی بالایی ندارن!

اگه برای وزن کم‌کردن قصد خرید دوچرخه‌های برقی رو دارین، بهتره تصمیمتون رو عوض کنین و از یه دوچرخه معمولی کمک بگیرین. دوچرخه‌های برقی، به‌خاطر داشتن موتور، به‌اندازه دوچرخه‌های معمولی ما رو توی زحمت نمی‌ندازن. این دوچرخه‌ها بیشتر برای سالمندها، مسافرها یا افرادی که هدفشون از دوچرخه‌سواری، چربی‌سوزی نیست، مناسبه.

خب! حالا یه نفس عمیق بکشید! بهتون کاملا حق می‌دیم که با خوندن معایب دوچرخه برقی ترسیده باشین و بخواین فکر خریدن اون رو از سرتون بیرون بندازین؛ اما بیایین واقع‌بین باشیم! بله، درسته که این دوچرخه مشکلات و معایبی داره، اما کدوم وسیله نقلیه هست که هیچ مشکلی نداشته باشه؟ می‌بینین؟ وسایل نقلیه دیگه هم در کنار مزایاشون، مشکلاتی هم دارن، اما حداقل خوبی دوچرخه‌های برقی اینه که اونا وسیله نقلیه سبز محسوب می‌شن و کمترین آسیب رو به محیط زیست وارد می‌کنن و خب، چی از این بهتر؟!

ازتون خیلی ممنونیم که تا اینجا همراه مونوپی بودین، امیدواریم امروز تونسته باشیم به شما کمک کنیم تا اگه قصد خرید دورچرخه برقی رو دارین، آگاهانه‌تر این انتخاب رو انجام بدین. با خرید آگاهانه  بعدا هیچ مشکلی نمی‌تونه شما رو سورپرایز یا بهتره بگیم، عصبی کنه! به‌هرحال فرقی نداره با دوچرخه‌های معمولی سواری کنین، یا دوچرخه‌های برقی، مهم اینه که هوای کره‌ی زمین رو داشته باشین و مهم‌تر از اون به ورزش‌کردن ادامه بدین! راستی اگه سوالی درمورد انواع دوچرخه‌های برقی و برندهای دوچرخه برقی داشتین، یادتون نره که توی قسمت کامنت با ما در میون بذارین، تا در اولین فرصت جوابتون رو بدیم.

سفر و گردشگری

اگه دوست دارید همراه مونوپی مهارت‌های طبیعت‌‌گردی رو آموزش ببینید، دور دنیا سفر کنید، سفرهای ورزشی آبی تجربه کنید و… حتما از طریق لینک زیر سری به قسمت سفر و گردشگری مونوپی بزنید.

مدرسه مونوپی

اگر دوست دارید دوچرخه سواری، دویدن، کوهنوردی و توسعه فردی را در کنار مربیان باتجربه و همراهان باانگیزه شروع کنید، کلاس‌های مدرسه مونوپی، انتخاب فوق‌العاده‌ای برای شما خواهد بود. برای مشاهده اطلاعات بیشتر، به مدرسه مونوپی مراجعه کنید.

چالش و مسابقه

مونوپی علاوه بر برگزاری کلاس در قسمت مدرسه مونوپی با کمک اساتید حرفه ای، چالش ها و مسابقاتی رو در زمینه های مختلف برگزار می کنه که همه ی دوستداران ورزش و مسابقه در سراسر ایران میتونن توی این چالش ها و مسابقات شرکت کنند. اگه شما هم دوست دارید خودتون رو به چالش بکشید حتما سری به قسمت چالش و مسابقه مونوپی بزنید.

چالش و مسابقه

مونوپی علاوه بر برگزاری کلاس در قسمت مدرسه مونوپی با کمک اساتید حرفه ای، چالش ها و مسابقاتی رو در زمینه های مختلف برگزار می کنه که همه ی دوستداران ورزش و مسابقه در سراسر ایران میتونن توی این چالش ها و مسابقات شرکت کنند. اگه شما هم دوست دارید خودتون رو به چالش بکشید حتما سری به قسمت چالش و مسابقه مونوپی بزنید.

نیازمندی مونوپی

مونوپی، پلتفرم برگزاری چالش و مسابقه با هدف فرهنگسازی در ورزش و حفظ محیط زیسته. در راستای تحقق این هدف شما میتونید کالاهایی که بهشون احتیاج ندارید رو در قسمت نیازمندی مونوپی به فروش برسونید و یا رایگان به دست کسی که میخوادش، برسونید. برای خرید و فروش کالای نو و دست دوم در حوزه ورزش، سلامتی و سفر و کمپینگ وارد لینک زیر بشید.

منابع مقاله:

سفر و گردشگری

اگه دوست دارید همراه مونوپی مهارت‌های طبیعت‌‌گردی رو آموزش ببینید، دور دنیا سفر کنید، سفرهای ورزشی آبی تجربه کنید و… حتما از طریق لینک زیر سری به قسمت سفر و گردشگری مونوپی بزنید.

Monoppy

مدرسه مونوپی

مونوپی در مدرسه ورزشی خودش، از اساتید حرفه‌ای کمک گرفته و دویدن را در کنار انجام فعالیت‌های اجتماعی، به شکل استاندارد آموزش می‌دهد. اگر شما هم دوست دارید که در کنار تعاملات اجتماعی، در دوره‌های حرفه‌ای و اصولیِ دویدن شرکت کنید، برای اطلاعات بیشتر حتماً سری به مدرسه مونوپی بزنید.

Monoppy

چالش و مسابقه

مونوپی علاوه بر برگزاری کلاس های دویدن در قسمت مدرسه مونوپی با کمک اساتید حرفه ای، چالش ها و مسابقاتی رو در زمینه های مختلف برگزار می کنه که همه ی دوستداران ورزش و مسابقه در سراسر ایران میتونن توی این چالش ها و مسابقات شرکت کنند. اگه شما هم دوست دارید خودتون رو در دویدن به چالش بکشید حتما سری به قسمت چالش و مسابقه مونوپی بزنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.

قوانین کسب جایزه در مونوپی

واحد ارزش مدرسه مونوپی ، مونوجم MonoGem نام دارد که در کلاس ها و برنامه ها با روش های زیر می توانید بدست آورید، تا بتوانید ار جوایز استفاده کنید.

لینک دعوت شما برای ارسال به هم کلاسی

instagram Reel
instagram Post
instagram Story
[gravityform id="1" title="true"]

پیشنهاد مونوپی (روز 12)

کتاب صوتی و نوشتاری

90% تخفیف با کد : monoppy تا پایان بهار 1401

فیلم

تماشای رایگان تا پایان فروردین

کوه پیمایی (روز 11)

کوه پیمایی

چالش پیاده روی تا دویدن (روز 10)

پیاده روی (افراد مبتدی)

دویدن (افراد متوسط تا پیشرفته)

دوچرخه سواری یا بدنسازی (روز 9)

دوچرخه سواری (انفرادی)

بدنسازی (برای کسانی که دوچرخه ندارند)

چالش پیاده روی تا دویدن (روز 7)

پیاده روی (افراد مبتدی)

دویدن (افراد متوسط تا پیشرفته)

دوچرخه سواری یا بدنسازی (روز 6)

دوچرخه سواری (انفرادی)

بدنسازی (برای کسانی که دوچرخه ندارند)

چالش پیاده روی تا دویدن (روز 4)

پیاده روی (افراد مبتدی)

دویدن (افراد متوسط تا پیشرفته)

دوچرخه سواری یا بدنسازی (روز دوم)

دوچرخه سواری (گروهی)

بدنسازی (برای کسانی که دوچرخه ندارند)

چالش پیاده روی تا دویدن (روز اول)

پیاده روی (افراد مبتدی)

دویدن (افراد متوسط تا پیشرفته)

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟